Bases del concurs

1.- TEMA

Cultius agrícoles tradicionals i plantes silvestres del camp d’Elx. Es tracta d’imatges de cultius agrícoles de qualsevol tipologia situats en l’entorn rural de les pedanies del camp d’Elx, així com també de plantes silvestres tradicionals de l’horta i serres Il·licitanes, que mostren la biodiversitat botànica natural del terme municipal d’Elx. Se valorarà especialment que es perceba que les imatges procedixen de localitzacions en partides rurals del camp i muntanya d’Elx. En les fotografies poden aparéixer persones amb la seua autorització.

2.- CONCURSANTS

Poden participar les persones físiques, majors d’edat, i residents a Espanya. La participació en aquest concurs suposa la total acceptació d’aquestes bases.

3.- ENVIAMENT

Les obres han de manar-se al correu electrònic concurscampdelx@gmail.com, amb una resolució mínima de 300 p.p.p., i una grandària d’arxiu màxim de 3MB., per cada fotografia, podent presentar cada participant un màxim de 10 fotografies, indicant sempre la pedania o lloc on es troba. En el missatge ha d’identificar-se el nom i cognoms de l’autor, telèfon i correu electrònic.

4.- TERMINIS

El termini de recepció de fotografies és des de l’1 de maig fins al 1 de juliol de 2024.

5.- JURAT I PREMIS

El jurat, integrat per membres del comité d’organització, triarà les fotografies premiades i atorgarà els següents premis per decisió inapel·lable, no podent declarar-se deserts, i procedint al lliurament dels mateixos al Juliol de 2024 (s’informarà de dia, hora i lloc als correus rebuts i en xarxes socials de BaiaJovens)

Primer premi 150€. en metàl·lic, diploma i producte típic del Camp d’Elx

Segon premi 100€. en metàl·lic, diploma i producte típic del Camp d’Elx

Tercer premi 50€. en metàl·lic, diploma i producte típic del Camp d’Elx

7 accèssits consistents en diploma i producte típic del Camp d’Elx

6.- DRETS D’AUTOR

La participació en aquest concurs implica la cessió a títol gratuït de les fotografies presentades a l’associació BaiaJovens i a terceres persones, amb els seus drets d’edició, reproducció, difusió en qualsevol mitjà, i fins i tot també el seu consentiment a una possible posterior exposició pública, com a formes de comunicació i divulgació.

Els participants garanteixen i es responsabilitzen del compliment de les disposicions en matèria de propietat intel·lectual i drets d’imatge sobre les fotografies presentades, i declaren que la seua difusió i/o reproducció no lesiona ni perjudica tercers.

7.- PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Totes les dades personals facilitats pels concursants seran gestionats exclusivament per a complir amb les bases del concurs, no cedint-se o comunicant-se a tercers. L’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició es realitzaran dirigint-se a associaciobaiajovens@gmail.com


Bases del concurso

1.- TEMA

Cultivos agrícolas tradicionales y plantas silvestres del camp d’Elx. Se trata de imágenes de cultivos agrícolas de cualquier tipología ubicados en el entorno rural de las pedanías del camp d’Elx, así como también de plantas silvestres tradicionales de la huerta y sierras Ilicitanas, que muestren la biodiversidad botánica natural del término municipal de Elche. Se valorará especialmente que se perciba que las imágenes proceden de localizaciones en partidas rurales del campo y monte de Elche. En las fotografías pueden aparecer personas con su autorización.

2.- CONCURSANTES

Pueden participar las personas físicas, mayores de edad, y residentes en España. La participación en este concurso supone la total aceptación de estas bases.

3.- ENVÍO

Las obras deben mandarse al correo electrónico concurscampdelx@gmail.com, con una resolución mínima de 300 p.p.p., y un tamaño de archivo máximo de 3MB. por cada fotografía, pudiendo presentar cada participante un máximo de 10 fotografías, indicando siempre la pedanía o enclave donde se encuentra. En el mensaje debe identificarse el nombre y apellidos del autor, teléfono y correo electrónico.

4.- PLAZOS

El plazo de recepción de fotografías es desde el 1 de Mayo hasta el 1 de Julio de 2024.

5.- JURADO Y PREMIOS

El jurado, integrado por miembros del comité de organización, escogerá las fotografías premiadas y otorgará los siguientes premios por decisión inapelable, no pudiendo declararse desiertos, y procediendo a la entrega de los mismos en Julio de 2024 (se informará de día, hora y lugar a los correos recibidos y en rrss de BaiaJovens).

Primer premio 150€. en metálico, diploma y producto típico del camp d’Elx

Segundo premio 100€. en metálico, diploma y producto típico del camp d’Elx

Tercer premio 50€. en metálico, diploma y producto típico del camp d’Elx

Siete accésits consistentes en diploma y producto típico del camp d’Elx

6.- DERECHOS DE AUTOR

La participación en este concurso implica la cesión a título gratuito de las fotografías presentadas a associació BaiaJovens y a terceras personas, con sus derechos de edición, reproducción, difusión en cualquier medio, e incluso también su consentimiento a una posible posterior exposición pública, como formas de comunicación y divulgación.

Los participantes garantizan y se responsabilizan del cumplimiento de las disposiciones en materia de propiedad intelectual y derechos de imagen sobre las fotografías presentadas, y declaran que su difusión y/o reproducción no lesiona ni perjudica a terceros.

7.- PROTECCIÓN DE DATOS PERSONALES

Todos los datos personales facilitados por los concursantes serán gestionados exclusivamente para cumplir con las bases del concurso, no cediéndose o comunicándose a terceros. El ejercicio de los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición se realizarán dirigiéndose a: associaciobaiajovens@gmail.com